WordPress website

U heeft vast wel eens van WordPress gehoord. Het populaire Content Management Systeem(CMS). Dit systeem maakt het voor iedereen een fluitje van een cent om een website te onderhouden.

wordpress responsiveVoor veel mensen is het zelf maken van een WordPress website een ingewikkelde bezigheid. Daarom is er nu WordPress4you!
Wij zetten de website voor u op, leveren hem af en dankzij de handleiding die u van ons krijgt kunt u met gemak uw WordPress website vullen met de benodigde content.

Interesse? Zo zal het traject eruit zien:

  • Vul het bestelformulier in en vraag uw wordpress website nu aan.
  • WordPress4you neemt contact met u op.
  • U legt uit wat de bedoeling is en stuurt logo, afbeeldingen en eventueel teksten toe.
  • WordPress4you zet binnen 5 werkdagen een vrijblijvend gratis concept op onze servers.
  • Tevreden? Dan kiest u een van onze pakketten. Neem alvast een kijkje bij onze tarieven.

Vrijblijvend Concept van uw WordPress website

De eerste opzet doen we voor niets. Als u namelijk niet tevreden bent kunt u altijd de samenwerking beëindigen.
Na uw aanvraag nemen wij contact met u op om de benodigde informatie, afbeeldingen en teksten bij u op te vragen. Daarna gaat WordPress4you aan de slag om het concept te maken van de website. Deze wordt bij ons op een testserver neergezet zodat u kan beoordelen of  het ontwerp u aanspreekt. Hierbij kunt u de homepage, een content pagina en de contact pagina bekijken.
Alleen wanneer u tevreden bent gaan wij verder met het afbouwen van de website. Zodra deze gereed is wordt hij op uw domeinnaam geïnstalleerd en ontvangt u de handleiding ten behoeve van het onderhoud.

responsive wordpress website designAl onze WordPress websites zijn responsive

Websites worden tegenwoordig veel vaker bekeken op smartphones en tablets dan op een computer. WordPress4you zorgt ervoor dat alle websites die wij leveren geoptimaliseerd zijn voor deze apparaten. Dat wordt met een mooi woord “responsive design” genoemd. U kunt er dus vanuit gaan dat op alle apparaten uw WordPress website een goed design zal hebben.

Google Analitics

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website wordt afgeleverd met Google Analitics software zodat u bezoekersaantallen bij kunt houden. U kunt zien uit welke landen uw bezoekers komen en vanaf welke website ze doorverwezen zijn naar uw website. Erg handig om te weten als u bv de effectiviteit van reclame campagnes op het internet wilt toetsen.

google analitics voor wordpress website

Social Media

Mocht u met uw bedrijf actief gebruik maken van Social Media zoals Facebook en Twitter dan zorgen wij er natuurlijk voor dat uw WordPress website daaraan gekoppeld wordt. Het is ook mogelijk om de laatste berichten ergens op de website te tonen zodat uw bezoekers ten alle tijden ook op uw website uw Social Media activiteiten kunnen bijhouden. social media wordpress website

SEO

Tot de mogelijkheden behoort ook dat WordPress4you de SEO optimalisatieSEO staat voor Search Engine Optimalization. Dit betekent kort gezegd dat uw website vindbaar wordt in zoekmachines op het web zoals Google. voor zijn rekening neemt.  U geeft aan ons aan op welke steekwoorden u gevonden wilt worden en wij zorgen ervoor dat deze woorden op een prominente manier in uw webpagina’s opgenomen worden. Als u slimme steekwoorden kiest dan is de kans groot dat u hoog in de zoekresuktaten terecht komt.