Deze klanten gingen u voor

We hebben een kleine selectie gemaakt van klanten die gebruik hebben gemaakt van WordPress4you. Bekijk hieronder de verschillende websites die door ons gemaakt zijn.

gingymGingym.nl

Gingym is een Personal Health Coach en FysioTherapeut. Op haar website biedt zij persoonlijke trainingen en trainingsplannen aan.

www.gingym.nl

cyosCreateyourownstyle.nl

Createyourownstyle.nl is een webshop die Graffiti inspired prints verkoopt op canvas, shirts en tassen. Leuk om kado te doen of zelf in huis te halen. De webshop maakt gebruikt van de Woocommerce plugin.

www.createyourownstyle.nl

wordpress websitePikeytattoo.com

De tatooeerder Pikey is werkzaam in Amsterdam bij Hanky Panky Tattoo op de Oudezijds Voorburgwal. Om zijn werk tentoon te stellen en zichzelf te promoten was een website onmisbaar. Dit is zijn digitale visitekaartje op het web.

www.pikeytattoo.com

labasd-portfolioLabasd.com

LabASD is een MultiMedia bureau in Noord Holland die zich vooral richt op grafische vormgeving voor het MKB en het bouwen van websites. Daarnaast verzorgen zij ook MultiMedia trainingen op diverse plaatsen in Nederland.

www.labasd.com

heerlijk zwangerHeerlijkzwanger.com

Heerlijk Zwanger geeft verschillende zwangerschapscursussen door heel Nederland. Daarnaast verzorgen zij workshops en verlichten zij de zwangerschapsperiode met heerlijke massages voor de kraamvrouw.

www.heerlijkzwanger.com

online-artFemalefitplan.nl

Female Fitplan is een platform speciaal gericht op vrouwen die gezonder en fitter willen worden. Aan de hand van uitgebreide vragenlijsten wordt een persoonlijk plan opgesteld.

www.femalefitplan.nl

portfolio-deDeanesenglish.nl

Laura van Deanesenglish geeft engelse bijles aan MBO studenten. Dankzij de website van wordpress4you  kan zij zich online presenteren en heeft zij een mooie digitale visitekaart online staan.

www.deanesenglish.nl